Reparatie

Reparatie nodig?

Een kapotte auto is vervelend. Wij helpen u zo snel mogelijk. Met de vakkennis en ervaring van onze monteurs weet u zeker dat uw auto bij HR Garage in goede handen is. Wij beschikken over de modernste apparatuur om elke storing op te sporen. En uiteraard zijn wij op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen op auto gebied.

Materialen

Wij maken gebruik van de beste kwaliteit materialen. Een onderdeel dat stuk is, vervangen wij door het beste alternatief. We gebruiken de kracht van ieder merk. We hebben daarvoor diverse leveranciers zodat we de onderdelen altijd snel in huis hebben.

Waarom HR Garage?

Wij repareren met materialen van de beste kwaliteit

Voor alle reparaties aan uw auto kunt u bij ons terecht. Vooraf bespreken we wat er aan de hand is en geven we aan wat de kosten zullen zijn.
Korte reparaties voeren wij uit terwijl u wacht. Hebben wij langer werk, dan kunt u gebruik maken van een leenauto. Kwaliteit en goede service vinden wij belangrijk! 

Op zoek naar een betrouwbare garage?

Zoekt u een garage met ervaren monteurs die u zo goed mogelijk willen helpen? Wij staan voor u klaar! Bel voor een afspraak en we zien u graag in onze garage.

Wat doen we nog meer?

Naast het repareren van uw auto kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud, bandenservice of wanneer u schade aan uw auto heeft. Ook campers kunnen wij repareren en onderhouden voor u.

Scroll naar boven